Patatesli Katmer Poğaça


İç harcın hazırlanması: Soğanı küçük küçük doğrayın sıvı yağda kavurun.
Soğanlar pembeleştiğinde haşlanmış ve rendelenmiş patatesi ekleyin.
Baharatlarını da ilave ederek iyice karıştırın. 3-4 dakika kavurup ocaktan alın.
Mayayı yarım çay bardağı ılık suda eritin. (Yaş maya kullanacaksanız doğrudan ılık süt ile eritin.)

İç harcın hazırlanması: Soğanı küçük küçük doğrayın sıvı yağda kavurun. Soğanlar pembeleştiğinde haşlanmış ve rendelenmiş patatesi ekleyin. Baharatlarını da ilave ederek iyice karıştırın. 3-4 dakika kavurup ocaktan alın. Mayayı yarım çay bardağı ılık suda eritin. (Yaş maya kullanacaksanız doğrudan ılık süt ile eritin.)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Read More About This Recipe Click Here